28
Külső helyszín
Dráma a Szalonban
Kortárs drámajáték mindenkinek

2024. november 15–17. között rendezzük a város legnagyobb könyves programsorozatát, a Győri Könyvszalont. Könyvbemutatók, programok sokasága és könyvvásár várja naponta a könyvbarátokat. A programok idén is több helyszínen zajlanak majd: a Győri Nemzeti Színházban négy színtéren, illetve a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárának rendezvénytermében és Muzeális Gyűjteményében. Már elindult a fizetős színházi előadásokra a jegyvásárlás!

2024. november 15-én (péntek) 19.00 órakorGyőri Nemzeti Színházban (nagyszínház) drámaíró versenyt láthatnak Dráma a Szalonban címmel. 

Ismertető

Idén sem marad el a Könyvszalon és vele együtt az egyik legsikeresebb eseménye, a Drámaverseny sem. A kreativitás és alkotás turbó üzemmódba kapcsol és ahogy az lenni szokott, három csapat verseng a közönség és a zsűri elismeréséért. A feladat nem egyszerű, a rendezőknek a Kisalföld napilapban megjelent szalagcímek alapján kell írni és rendezni egy darabot két nap alatt, aminek sorsáról a közel 700 fős közönség dönt. A hat fős csapatok élére külön csapatkapitányok is kinevezésre kerültek, akik extra feladatok megoldásával vagy elbukásával hozhatják előnyösebb vagy akár hátrányosabb helyzetbe csapatukat. 

Belépőjegy: 3.000 Ft
Jegyvásárlás itt »