49
Szabó Péter: Állj félre a saját utadból!
Lőrincz Szimonetta ajánlata

szabo-peter-allj-felre-a-sajat-utadbol

„Azzal a céllal írtam ezt a könyvet, kedves barátom (már ha megengedhetem magamnak ezt a megszólítást), hogy megismerd, megértsd és megszeresd önmagadat, megtaláld a belső egyensúlyodat, teljes harmóniában élj magaddal, ezáltal mindennap mosolyogva ébredj, és valóban élvezd az életet...”

„A legtöbb ember azt gondolja, hogy ha otthagyja a munkáját, és másik céghez megy, ha kilép egy párkapcsolatból, vagy külföldre költözik, akkor megoldódnak a problémái. Egy dolgot azonban elfelejtenek. Bármelyik céghez is mennek, akárhány új kapcsolatot létesítenek, és bármelyik részére költöznek a világnak, van valaki, aki ott lesz velük: a saját énjük!”

„Megdöbbentő számomra, hogy milyen sok ember hazudik magának, és tagadja, hogy kisebbségi érzés és önutálat dolgozik benne. Pedig ha valakivel igazán őszintének kell lennünk, akkor saját magunkkal. A tagadástól egyáltalán nem oldódik meg a helyzet, sőt. A tagadás olyan, mintha leragasztanánk az üres üzemanyagtankot jelző mutatót egy smile-val.”

„A könyvben a száraz elmélet helyett, sok esetben tanulságos történeteken, példákon keresztül mutatom be azokat a gyakorlati módszereket, amelyek – ha alkalmazod őket! – a segítségedre lesznek abban, hogy igazán boldog lehess a saját bőrödben, és valóban élvezd az életed!” (Szabó Péter)

Előadja: Bódi Mátyás
Teljes játékidő: 173 perc
Formátum: 4 audio CD


Megtekintés az Online Katalógusban

2024.08.16