209
Könyvkölcsönző automata
Már két helyszínen is elérhető

A kölcsönző automata használatával a könyvtár nyitvatartási idejétől függetlenül, éjjel-nappal lehet könyveket vagy egyéb dokumentumokat kölcsönözni és visszahozni. Győrben már két helyszínen is elérhető a szolgáltatásunk.

Az egyik készülék a Volán vidéki pályaudvarán található, a váróterem bejárata mellett. A másik a marcalvárosi aluljáróban, (Győr, Lajta út 37/B), a Marcalvárosi Közösségi Pont bejárata mellett kapott helyett. A kölcsönző automatát csak érvényes olvasójeggyel rendelkező beiratkozott olvasók használhatják, azok, akiknél nincs lejárt határidejű kölcsönzött dokumentum.

A kéréseket olvasóink:
- űrlapon
- e-mailen: olvasoszolgalat@gyorikonyvtar.hu  olvasoszolgalat.kisfaludy@gyorikonyvtar.hu
- telefonon: Központi Könyvtár: 96/516-676,  Kisfaludy Könyvtár: 96/328-022/2 is igényelhetik.


Kölcsönző automata használata: 

Az online katalógusban elérhető dokumentumok közül lehet választani, tehát bármelyik részlegből, fiókkönyvtárakból is a fenti elérhetőségeken. A központi könyvtári és Kisfaludy könyvtári kéréseket hétfőtől péntekig napi szinten teljesítjük, a fiókkönyvtári kéréseket szerdánként. A dokumentumok automatába helyezéséről értesítést küldünk, azok 72 órán belül vehetők át. A kölcsönzési határidőt a rendszer az átvételtől számolja, amit megtekinthet az eCard mobilapplikációban és az online katalógus felületén saját bejelentkezésével. A visszahozott dokumentumokat a könyvtárosok ellenőrzés után veszik vissza az olvasó kölcsönzőpultjából. Részletek: https://www.gyorikonyvtar.hu/konyvautomata

Éljenek a lehetőséggel!

2024.07.31