2546
Geronimo Stilton: Macskanagy rettegés
Zilahy Márta ajánlata

Hogy kicsoda Geronimo Stilton? Hát, egy igen szórakozott pacák, pontosabban pocok, aki mindig a felhők fölött jár... Egy kiadó vezetőjeként dolgozik, de igazi szenvedélye az írás.

Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában minden műve bombasiker. Nem olvastad még őket? Pedig igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami és ízesebbek, mint az érett parmezán. Igazán bajuszemelő történetek, szavamra mondom!

A Macskanagy rettegés a Mulatságos történetek, színes kalandok című sorozat 23. vagy 24. része. Hogy miért ez a furcsa számozás? Mert az érdekes-kalandos gyermekkönyv-sorozat a 0. kötettel (A nevem Stilton, Geronimo Stilton) kezdődött. Hallottatok már ilyet? És az eredetiség nem merül ki ebben, hanem a tartalomban is megjelenik, tehát érdemes elolvasni!

„Ezúttal is különleges kalandokban volt részem. Megismertem például Tenebrax Tragikát, a bájosan bizarr rágcsálólányt, aki temetőben lakik, és halottaskocsin furikázik a városban... Ráadásul részt vettem egy hátborzongató halloweenpartin, ahol szőrmeresztő menü fogadott!” A könyvben minden ötletet és tanácsot megtalálsz, hogy te is felejthetetlen halloweent szervezhess a barátaidnak! A kötetet 7-10 éves gyerekek számára ajánljuk.


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.06.16