3116
Christina Butcher: Fonatok, kontyok és egy kis csavar!
Abos-Beledi Veronika ajánlata

christina-butcher-fonatok-kontyok-es-egy-kis-csavarNapjainkban újra divatba jöttek a házilag is elkészíthető hajfonatok, kontyok. Ügyes kezű, kreatív hölgyek részben a fodrászt is megspórolhatják, ha megtanulják az otthoni konty- és copfkészítés fortélyait. A hosszú és félhosszú haj előnye, hogy számtalan módon feltűzhető, befonható vagy kontyba fésülhető. Ilyen módon készülhet ünnepi frizura, de változatosabbá tehető a mindennapi hajviselet is.

A könyv nyolcvankét klasszikus és modern frizurát tartalmaz, négy fő fejezetre osztva: Copfok, Fonatok, Kontyok, csomók, csavarok és Tupírok. Minden hajviseletet két oldalon mutat be a szerző. Balra található a frizura képe, leírása, nehézségi foka, ideális hajhossza, valamint információ arról, hogy szükséges-e az adott hajviselethez póthaj, segítség, vagy esetleg kiegészítő. A lap jobb oldalán az elkészítés rajzokkal illusztrált lépéseit követhetjük nyomon, tuti tippekkel és a szükséges hozzávalók felsorolásával. A frizurák bemutatása után megismerhetjük a hajformázás eszközeit és a közreműködők névsorát. A kötetet tárgymutató, köszönetnyilvánítás és könyvajánló zárja.

Aki még több ötletre kíváncsi, lapozza fel Jenni Petänen könyveit is: Hajfonás: kezdőknek és haladóknak és Hajfonás 2.: nagylányoknak és nagyfiúknak. Kinek ajánlom Christina Butcher kiadványát? Minden olyan hölgynek, aki változtatni szeretne a külsején, egyedi, izgalmas hajviseletre vágyik, és kedvet érez az otthoni fodrászkodáshoz.


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.10.02