3002
Lucy Maud Montgomery: Váratlan utazás 1.
Szilvási-Szabó Éva ajánlata

lucy-maud-montgomery-varatlan-utazas-1Sara élete egy napon válságba kerül. Apja üzlete csődbe megy, és kénytelen kislányát vidéki rokonaihoz küldeni. A kislány eddig mindent megkapott, amire csak vágyott: érdekes utazások, vadonatúj játékok, szép ruhák. Jómódú apja semmit nem tagadott meg tőle. Barátai ugyan nem voltak, de eszébe sem jutott, hogy hiányozna valami az életéből. Sara most egyszerre idegen és ellenséges világban találja magát, ahol úgy tűnik, senki sem örül az érkezésének.

Nehezen birkózik az új kihívásokkal, az iskolával, a házimunkával és főleg cseppet sem kedves unokatestvéreivel és nagynénjeivel. Életében először érzi a társak hiányát. Hogy bizonyítsa be, hogy méltó a bizalomra és a szeretetre?

Sara Stanley, a tűzrőlpattant, okos és jólelkű kislány a nagyvárosból egy távoli kanadai szigetre kerül. Sosemlátott vidéki rokonai szeretettel fogadják, de Saranak mégsem könnyű az élete: mások, furcsábbak, ridegebbek itt az emberek, mások a szokások is. Keserves csalódások érik gyerekpajtásai részéről, nem akarják befogadni, és ami a legfontosabb: nem érzi szeretetüket. De a kislány nem adja fel, fájdalmas és szórakoztató kalandok, dicsőséget szerző tettek árán illeszkedik be.

Lucy Maud Montgomery kedvelt regénysorozatából tévéfilmsorozat is készült.


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.08.07