1113
Crossover: Luka Sulic & Stjepan Hauser - 2Cellos
Tolnai Gáborné ajánlata

luka-sulic-stjepan-hauser-2-cellosAzt hiszem, nem nagyon kell bemutatni a 2Cellos néven robbanásszerűen világhírűvé vált Luka Sulicot és Stjepan Hausert, akik 2 csellóra készült könnyűzenei átiratokban utaznak. Nem is akárhogy! A két ördöngös csellista bemutatkozó lemeze nem kapott külön címet, egyszerűen a duó nevét viseli. Ha az volt a céljuk, hogy a formáció nevét minél előbb, minél szélesebb körben megismerjék, akkor elérték, bár nem az első lemez címadásával, hanem zseniális játékukkal.

Aki csak egyszer is látta – márpedig több mint 72 millióan látták – a youtube-on a Thunderstruck című AC/DC adaptációjukat, azonnal elkezdte keresni, hogy mi mást játszanak – ennyire fenomenálisra sikerült a darab.

Ezen a CD-n 12 másik átiratot hallgathatnak meg a két sráctól, akik gyermekkoruk óta játszanak gordonkán, a közelmúltban fejezték be zenei tanulmányaikat, s azóta számos nemzetközi díjat nyertek, hangszerükkel szinte az egész világot bejárják. A lemezen nemzetközi slágereket adnak elő olyan előadóktól, mint például a U2, Sting, a Skillet, a Guns N' Roses vagy a Nirvana. Az album 2011-ben jelent meg a Sony-nál, de azóta már 2 másik korongot is kiadtak a fiúk: az In2ition-t 2013-ban és a Celloverse-t 2015-ben. A különleges zenei élményt mindenkinek bátran ajánlom.

Tracklist:
01. Where The Streets Have No Name
02. Misirlou (Theme From Pulp Fiction)
03. Use Somebody
04. Smooth Criminal
05. Fragile
06. The Resistance
07. Hurt
08. Welcome To The Jungle
09. Human Nature
10. Viva La Vida
11. Smells Like Teen Spirit
12. With Or Without You

Megtekintés az Online Katalógusban

2018.06.15