252
Fontos információk
Ne hagyják olvasatlanul!

figyelem2

Alábbi hírünkben nagyon fontos, a könyvtár működését és Önöket egyaránt érintő tudnivalókra hívjuk fel szíves figyelmüket! Értesítjük Önöket, hogy május 24-25-én (csütörtökön és pénteken) a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross u. 4.) található Folyóirat-olvasóterem és a Helyismereti gyűjtemény technikai okok miatt ZÁRVA tart. 

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kisfaludy Károly Könyvtár olvasószolgálatát a nyár folyamán felújítjuk. Emiatt május 28-tól szeptember 1-ig az I. emelet szolgáltatásai szünetelnek. Hogy ne maradjanak olvasnivaló nélkül, május 17-től 30 db könyvet kölcsönözhetnek. A májusban kölcsönzött könyvek lejárati idejét a nyitásig folyamatosan hosszabbítjuk! Az újságokat és a folyóiratokat a II. emeleten olvashatják!

A II. és III. emelet szolgáltatásai (Helyismereti gyűjtemény, Hang- és médiatár, Muzeális gyűjtemény) zavartalanul működnek!

A Központi Könyvtár és a Fiókkönyvtárak nyitvatartása változatlan! Érvényes olvasójegyükkel külön díj megfizetése nélkül igénybe vehetik többi részlegünk szolgáltatásait.

Megértésüket köszönjük!

2018.05.09