4509
Rendezvény beszámoló: Hahó koncert
A könyvtárban

Népes közönséggel – gyerekekkel és szülőkkel, nagyszülőkkel – találkozott a másodízben könyvtárunkban koncertező Hahó együttes április 20-án, péntek délután a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében. Interaktivitásban nem volt hiány – a srácok percek alatt megtalálták a hangot a közönséggel, és elkezdődött a móka: énekeltek, táncoltak, boltba mentek, bevásároltak – természetesen tartós, természetes anyagú bevásárlószatyorral, bacilusokat kergettek zöldségekkel, hiszen az együttes fő védjegye a környezettudatosság: játékos, interaktív formában, a dalok segítségével tanítják-nevelik a legkisebbeket az egészségesebb életmódra, környezetünk védelmére.

Két korábbi albumuk sikerszámai mellett (Földlakó; Rózsi néni, sok a szatyor!) a legújabb lemez dalaiból (Tyúkhúr) is kaptunk ízelítőt. Az egyórás műsoridő hamar elrepült, a záró dalt, az együttes első lemezéről ismert Földlakót már mindenki együtt énekelte a zenészekkel. Remek hangulatú koncert volt, köszönet érte a Hahó együttesnek: Jánosnak, Balázsnak, Tibornak és Patriknak!

Az együttes tagjai: Kardos-Horváth János (ének, gitár), Fodor Balázs (ének, ukulele, furulya), Domokos Tibor (ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodika), Prommer Patrik (dobok).

F. Sipos Bea