3210
Örök kaland
Szabados Éva ajánlata

orok-kalandWinnie Foster (Alexis Bledel) tizenéves lány, aki szeretné megtapasztalni a szabadságot, szeretné felfedezni az életet. Jómódú szülei azonban egészen másképpen képzelik el az életét. Igyekeznek elzárni mindentől, ami veszélyes lehet, és szigorú iskolába akarják küldeni, hogy jó életet biztosítsanak a számára. Winnie kétségbeesésében megszökik, a mellettük fekvő erdőben keres menedéket.

Innentől kezdve egy különös mesébe csöppenünk. Winnie találkozik Jesse-vel (Jonathan Jackson), majd akarata ellenére az egész Tuck családdal, akiket furcsa titok leng körül. A fiatal lány megijed, és haza akar menni, de a család nem engedi. Tudják, hogy a titkukra sokaknak fáj a foga, egy ijesztő idegen már jó ideje szaglászik utánuk. Winnie gyorsan megszereti „fogvatartóit”, akik között megfeledkezik az időről. Jesse-vel egymásba szeretnek, és a fiú elárulja, hogy ismerik az örök élet forrását, vagyis valamennyien halhatatlanok.

A rövid idillt hamarosan megzavarja külvilág, a Tuck családnak menekülnie kell. Winnie pedig választásra kényszerül, Angus Tuck (William Hurt), Jesse apja intelmét kövesse, aki szerint az öröklét ugyanabban a „megkövesedett” formában nem valódi élet. Vagy szerelmét, aki arra biztatja, igyon a varázserejű forrás vizéből, s maradjon vele mindörökre…


Megtekintés az online katalógusban

2018.03.16