2710
Lucy Maud Montgomery: Anne karácsonya
Szilvási-Szabó Éva ajánlata

lm-montgomery-anne-karacsonyaKi ne emlékezne Anne Shirley-re, a vörös hajú, cserfes árva kislányra, aki világszerte nézők és olvasók millióinak szívét hódította meg? Vagy a Váratlan utazás című film- és könyvsorozat kacagtató és szívmelengető epizódjaira? A Könyvmolyképző Kiadó igazi ünnepi meglepetéssel szolgált a népszerű kanadai írónő, Lucy Maud Montgomery rajongóinak az Anne karácsonya novelláival.

Ebben a megkapó humorral és emberséggel átszőtt kötetben a szerző magyarul eddig még soha meg nem jelent novelláiból válogathat az olvasó. A máig friss történetek arra emlékeztetnek bennünket, hogy még nem késő visszatalálnunk a karácsony és az ünnep igazi jelentéséhez: az összetartozás, a megbocsátás és a szeretet érzéséhez. A legjobb ajándék szeretteinknek, és nem csak karácsonyra.

A kötetben található elbeszélések: Matthew nem enged a puffos ujjból; Karácsony a Vörös-dombon; A Young családi viszály vége; Cyrilla néni karácsonyi kosara; Osborne-ék karácsonya; A feledhetetlen; Clorinda ajándékai; Katherine Brooke a Zöldmanzárdos-házba látogat; Karácsonyi tévedés; Meglepetés az Enderley úton; Falsomék ünnepi ebédje; Váratlan ötlet; Josephék karácsonya; Richard bácsi újévi ebédje; Ida újévi tortája; Bertie újéve.


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.12.12