2276
Ünnepek világszerte: rejtvényfüzet
Játsszanak velünk!

unnepek_vilagszerte

Kvízt állítotunk össze Ünnepek világszerte címmel az aktuális és a közelgő ünnepekre való készülődés jegyében. A játékos feladatlap hozzáférhető nyomtatott változatban részlegeinkben, letölthető változatát megtalálják honlapunkon, a Szabályzatok, letöltések menüben, a Letölthető dokumentumok között. A feladatlap online is megoldható. A beküldési határidő: január 8. A legjobb megfejtéseket beküldők értékes jutalomban részesülnek.

A rejtvényfüzetet a következő linkre kattintva rögtön le is tölthetik. A feladatlapot a név, cím, telefonszám és e-mail cím feltüntetésével kell eljuttatni személyesen, postai úton vagy e-mail-ben az intézmény címére: Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtár Olvasószolgálata (9023 Győr, Herman O. u. 22). vagy Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtár Olvasószolgálata és Helyismereti Gyűjteménye (9021 Győr, Baross Gábor u. 4.), e-mail cím: vetelkedo@gyorikonyvtar.hu.

Mint fentebb olvashatták, mód van arra is, hogy a rejtvényfüzetet online oldják meg.  A feladatsorhoz az alábbi linkre kattintva jutnak.

További információ: Tel.: 96/328-022, 96/328-231, 96/516-676, , e-mail: vetelkedo@gyorikonyvtar.hu

2017.11.06